2017---2018---2019---2020

Zdravím všechny místní i přespolní diváky,

principálka našeho divadelního spolku P.A.Holubcová mě požádala o správu a aktualizaci tohoto webu, a jelikož je tady poslední uvedený článek z dubna 2017,tak mám co dohánět. Uplynuly 3 sezóny ve kterých náš soubor rozhodně neotálel.Pro obecenstvo jsme nacvičili tři úspěšné hry:

Komedii Ladislava Smočka PODIVUHODNÉ ODPOLEDNE Dr. ZVONKA BURKEHO v režii Jaroslava Urika s premiérou 31.3.2018 a derniérou v létě 2019.

Detektivku od francouzského dramatika Roberta Thomase OSM ŽEN v režii Pavlíny A. Holubcové která měla premiéru 27.9.2018 a derniérou 26.10.2019,bohužel poté se do divadelního nebe odebrala jedna z herček Iva Metelková dne 2.11.2019,na derniéře už pro nemoc hrát nemohla tak jí tam zastoupila Jarmila Hanychová.

A zatím poslední opět komediální kousek od Zdeňka Hovorky DARMOŠLAPKY aneb REPETE,HOŠI opět v režii Pavlíny A. Holubcové,která pro náhlý úraz a potřebné vyléčení jedné z hlavních hereček musela premiéru posunout z prosince 2019 na 1.únor 2020 poté se odehrála ještě jedna repríza poslední uvedené hry. Od té doby je nejisté pokračování kvůli šíříci se pandémii koronaviru COVID-19 a nevíme kdy se zase budeme moci sejít a pro naše publikum opět zahrát :( A to by bylo co se činoherectví týče vše.

Na podzim roku 2018 byla zavěšena zcela nová opona a po technické stránce jsme se posunuly o dekády dopředu. Největší změnou byla rozsáhlá rekonstrukce Ponikelské kantýny která je zázemím pro náš spolek,herci mají nyní novou lépe vybavenou šatnu,technici(zvu­kař+osvětlovač) parádní kukaň nad balkónkem s vybavením a mnoho dalších neméně důležitých detailů.

Uvidíme co nám přinese né zrovna úspěšně vyhlížející sezóna 2020. Postupně vám sem budu přidávat nové informace včetně fotek a videii,na dalším divadle nebo u dalšího článku naviděnou.

| Autor: Pavel Holubec

Fotogalerie článku